Νέα Ευγένεια: Με βλέμμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο – Ο Παύλος Δαούτης μιλά στην κάμερα των Πειραιώτικων
Δυναμικό ξεκίνημα στη Χαραυγή για τη Νέα Ευγένεια
Στο γήπεδο της Χαραυγής βρέθηκαν στις 17 Αυγούστου τα Πειραιώτικα.gr, καταγράφοντας από κοντά την προετοιμασία της Νέας Ευγένειας, μιας ομάδας που έχει ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο με υψηλές φιλοδοξίες και ξεκάθαρους στόχους.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών να δίνει κανονικά το «παρών» και να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ήταν ιδιαίτερα θετική, δείχνοντας διάθεση, όρεξη και αποφασιστικότητα από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νέας προσπάθειας.
Στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και η διοίκηση, η οποία δείχνει έμπρακτα ότι στηρίζει το πλάνο και τις προσπάθειες παικτών και τεχνικής ηγεσίας. Η Νέα Ευγένεια έχει ενισχυθεί σημαντικά μεταγραφικά και, όπως προκύπτει και από τα λόγια των ανθρώπων της, δεν θέλει απλώς να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία, αλλά να πρωταγωνιστήσει.
Στην κάμερα των Πειραιώτικων.gr μίλησε ο νέος προπονητής της ομάδας, Παύλος Δαούτης ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της φετινής Νέας Ευγένειας, στους στόχους που έχουν τεθεί, στη διοίκηση, στις μεταγραφές, στις ακαδημίες, αλλά και στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που αναμένεται να διεξαχθεί.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε τις υψηλές βλέψεις της ομάδας, θέτοντας ξεκάθαρα στο τραπέζι τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου.
«Στόχος μας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»
Ο Παύλος Δαούτης μίλησε αρχικά για το κλίμα που συνάντησε στη Νέα Ευγένεια και για το ξεκίνημα της προετοιμασίας:
«Έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ δυναμικά. Έχουμε κάνει δυνατές μεταγραφές και οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτούς τους στόχους έχουμε από την αρχή και γι’ αυτούς θα δουλέψουμε καθημερινά. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι όλα αυτά που λέμε να τα δείξουμε μέσα στο γήπεδο».
Ο τεχνικός της Νέας Ευγένειας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ενίσχυση της ομάδας και την προσπάθεια της διοίκησης:
«Πιστεύω ότι η διοίκηση έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε. Έχουν έρθει αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι είναι μια χρονιά στην οποία η Νέα Ευγένεια μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω».
Η στήριξη του Βασίλη Σαράκου και της διοίκησης
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Παύλος Δαούτης στον πρόεδρο της Νέας Ευγένειας, Βασίλη Σαράκο, αλλά και στα μέλη της διοίκησης, υπογραμμίζοντας τη σημαντική στήριξη που παρέχουν στην ομάδα.
«Νομίζω ότι είμαστε τυχεροί στη Νέα Ευγένεια που έχουμε έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μας. Ο πρόεδρος, η διοίκηση και όλα τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στην ομάδα έχουν προσπαθήσει πάρα πολύ και έχουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούν. Είναι μεγάλη τύχη να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος και μια τέτοια διοίκηση δίπλα στην ομάδα».
Το ρόστερ είναι σχεδόν ολοκληρωμένο
Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περιθώριο για μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος:
«Στην ουσία είμαστε πλήρεις. Εκτός κι αν παρουσιαστεί κάτι πραγματικά εξαιρετικό, που θα μας κινήσει το ενδιαφέρον, δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσουμε σε άλλη κίνηση».
Πρώτο φιλικό στις 30 Αυγούστου
Η προετοιμασία της Νέας Ευγένειας θα συνεχιστεί με φιλικές αναμετρήσεις, με το πρώτο τεστ να είναι προγραμματισμένο για τις 30 Αυγούστου, απέναντι στον Ηφαιστος Νίκαιας
Ο Παύλος Δαούτης περιμένει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καθώς, όπως τόνισε, υπάρχουν αρκετές ιστορικές και δυνατές ομάδες:
«Σίγουρα θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και φέτος θεωρώ ότι θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον, καθώς έχουν κατέβει ιστορικές ομάδες, όπως ο Αίας, το Μοσχάτο και ο Αετός. Περιμένουμε ένα πολύ αξιόλογο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»
Ο προπονητής της Νέας Ευγένειας έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο, δίνοντας έμφαση στην παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες:
«Εύχομαι υγεία, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο. Και θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να έρθει να δει τα παιδιά και να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και να τη βοηθήσει».
Μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες
Ένα ακόμη στοιχείο στο οποίο ο Παύλος Δαούτης δίνει ιδιαίτερη σημασία είναι η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών.
«Το ποδόσφαιρο είναι να χτίζεις. Αν δεν χτίσεις, δεν μπορείς να προχωρήσεις. Πρέπει να υπάρχουν ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας, γιατί μπορούν να σου δώσουν πολλά. Αυτή τη στιγμή η Νέα Ευγένεια έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο νεαρών παικτών και, με την έλευση των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών, πιστεύω ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα πολύ δυναμικό σχήμα».
«Η υγεία είναι ο χρυσός»
Κλείνοντας, ο Παύλος Δαούτης έστειλε ένα μήνυμα που ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου, δίνοντας το δικό του στίγμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο:
«Εύχομαι σε όλους υγεία. Η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα. Να έχουμε όλοι υγεία και από εκεί και πέρα να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Η Νέα Ευγένεια, λοιπόν, ξεκίνησε τη νέα της προσπάθεια με διάθεση, δυνατές μεταγραφές, ξεκάθαρες φιλοδοξίες και τη διοίκηση συσπειρωμένη δίπλα στην ομάδα. Το γήπεδο, όπως σωστά επισήμανε και ο Παύλος Δαούτης, είναι εκεί όπου θα κριθούν όλα.
Τα λόγια είναι πλέον πολλά. Η ώρα της δουλειάς έχει ξεκινήσει και η Νέα Ευγένεια δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους που έχει θέσει.











«Τα νέα από το ποδόσφαιρο, από την Α’ & Β’ Πειραιά και την Επικαιρότητα, στο https://peiraiotika.gr»
Ευαγγελία Γιάπαππα https://www.facebook.com/profile.php?id=100091895274172
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
«Γίνε μέλος μας στο Instagram.»
«Γίνε μέλος μας στο TikTok.»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.



























