Κατσικώστας Γεώργιος: Η «ασπίδα» των Νέων Ευγένειας συνεχίζει για τέταρτη χρονιά
Οι Νέοι Ευγένειας συνεχίζουν με σταθερά βήματα τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, διατηρώντας στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν σημείο αναφοράς τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.
Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας με τον 27χρονο τερματοφύλακα Κατσικώστα Γεώργιο, ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας για τέταρτη συνολικά χρονιά, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με την οικογένεια των Νέων Ευγένειας.
Ο Κατσικώστας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις ομάδες του Κορυδαλλού, της Χαραυγής, του Αετού Κορυδαλλού, της Α.Ε. Σαλαμίνας, του Πυθαγόρα Περάματος και του Ηρακλή Νίκαιας, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις που τον έχουν εξελίξει σε έναν από τους πιο αξιόπιστους τερματοφύλακες της κατηγορίας.
Με σταθερότητα, δυναμισμό, εξαιρετικά αντανακλαστικά, σωστές τοποθετήσεις και ηγετική παρουσία κάτω από τα δοκάρια, ο Κατσικώστας Γεώργιος αποτελεί έναν γκολκίπερ με ποιότητα και μεγάλες προοπτικές. Στους Νέους Ευγένειας θεωρούν πως έχει ακόμη πολλά να προσφέρει, ενώ πιστεύουν ότι τα καλύτερα χρόνια της πορείας του βρίσκονται μπροστά του.
Ο προπονητής Παύλος Δαούτης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και θεωρεί τον Κατσικώστα έναν από τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η ομάδα τη νέα σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός επενδύει σε ποδοσφαιριστές με ταλέντο, εργατικότητα και χαρακτήρα, στοιχεία που ο 27χρονος τερματοφύλακας διαθέτει σε μεγάλο βαθμό.
Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Σαράκος συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το πλάνο της διοίκησης για τη διατήρηση ενός ισχυρού κορμού. Η παραμονή του Κατσικώστα αποτελεί ακόμη μία σημαντική κίνηση, καθώς πρόκειται για έναν αθλητή που ξεχώρισε την περσινή χρονιά όχι μόνο για την αγωνιστική του παρουσία, αλλά και για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και το εξαιρετικό ήθος του στα αποδυτήρια.
Οι Νέοι Ευγένειας κρατούν ακόμη ένα δικό τους παιδί στο ρόστερ τους, συνεχίζοντας να χτίζουν μια ομάδα με ποιότητα, συνοχή και υψηλές φιλοδοξίες. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κατσικώστα Γεώργιο αποτελεί μία ακόμη κίνηση που αποδεικνύει ότι στον σύλλογο επιβραβεύονται όσοι τιμούν τη φανέλα με συνέπεια, πάθος και αφοσίωση.
«Τα νέα από το ποδόσφαιρο, από την Α’ & Β’ Πειραιά και την Επικαιρότητα, στο https://peiraiotika.gr»
Ευαγγελία Γιάπαππα https://www.facebook.com/profile.php?id=100091895274172
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
«Γίνε μέλος μας στο Instagram.»
«Γίνε μέλος μας στο TikTok.»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.




























