Μεγάλη μουσική βραδιά στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας για τον Αίαντα
Σήμερα, Παρασκευή 25 Ιουλίου 2025, πραγματοποιείται στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην ενίσχυση της ομάδας Αίαντα Σαλαμίνας.
Η συναυλία φιλοξενεί τις καταξιωμένες ερμηνεύτριες Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση, που υπόσχεται να μαγέψει το κοινό και να ενώσει τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας.
Η διοργάνωση γίνεται με στόχο την οικονομική στήριξη του συλλόγου, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Το κάλεσμα είναι ανοιχτό σε όλους τους κατοίκους του νησιού και τους φιλάθλους, προτρέποντας τους να παραβρεθούν και να συνεισφέρουν με την παρουσία τους.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, οι διοργανωτές παρακαλούν το κοινό να εισέρχεται από την είσοδο του θεάτρου που βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Επιπλέον, θα υπάρχει δωρεάν λεωφορείο που θα ξεκινά από το πάρκινγκ απέναντι από το 1ο και 2ο Λύκειο Σαλαμίνας, με δρομολόγια για την προσέλευση και την αποχώρηση, διαθέσιμο από τις 7:30 το απόγευμα.
Η συναυλία αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τον Αίαντα Σαλαμίνας να συσπειρώσει τη δύναμή του και να δείξει την ενότητα και την αγάπη της τοπικής κοινωνίας προς την ομάδα.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.






























