Ο προπονητής της Α.Ε. Χαραυγής, Γιώργος Πράπας, μίλησε για την πορεία της ομάδας, τονίζοντας τη σημασία της σωστής λειτουργίας, της συνεργασίας με τη διοίκηση και της προπόνησης, που αποδίδει καρπούς. Όπως ανέφερε, η νίκη αποτελεί το στοιχείο που δίνει ενέργεια και διάθεση στην ομάδα, ενώ δεν υπάρχει άγχος για το επερχόμενο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ιωνικό.
Ο τεχνικός της Χαραυγής υπογράμμισε ότι, παρά τους τραυματισμούς βασικών παικτών, στόχος είναι η δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους. Παράλληλα, στάθηκε στην επιλογή της ομάδας να ενισχυθεί μόνο με νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένεται να έχουν καθιερωθεί.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας τις οικονομικές δυσκολίες και τονίζοντας ότι χωρίς ακαδημίες, καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει προοπτική. Όπως τόνισε, το «κλειδί» για την εξέλιξη των νεαρών παικτών είναι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές, που τους βοηθούν να ωριμάσουν αγωνιστικά. Τέλος, ευχήθηκε υγεία σε όλους, καθώς, όπως είπε, είναι το υπέρτατο αγαθό.
Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.