Α.Σ. Δραπετσώνας: Παραίτηση από το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Με επίσημο έγγραφό της, η διοίκηση του Α.Σ. Δραπετσώνας γνωστοποίησε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά την αδυναμία συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Συγκεκριμένα, με το υπ’ αριθμ. 787/15-09-2026 έγγραφο, το σωματείο ενημέρωσε για την απόφασή του να μην αγωνιστεί στη διοργάνωση της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ένωσης, τα σωματεία του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας που είχαν προγραμματιστεί να αντιμετωπίσουν τον Α.Σ. Δραπετσώνας θα κάνουν ρεπό στις αντίστοιχες αγωνιστικές.
Η εξέλιξη αυτή διαμορφώνει νέα δεδομένα στο πρόγραμμα του ομίλου, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
«Τα νέα από το ποδόσφαιρο, από την Α’ & Β’ Πειραιά και την Επικαιρότητα, στο https://peiraiotika.gr»
Ευαγγελία Γιάπαππα https://www.facebook.com/profile.php?id=100091895274172
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
«Γίνε μέλος μας στο Instagram.»
«Γίνε μέλος μας στο TikTok.»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.



























