ΑΟ Χαλκηδών: Νέα διοικητική σελίδα με παρακαταθήκη το έργο του Δημήτρη Κούρτη
Ο ΑΟ Χαλκηδών γυρίζει σελίδα μετά τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην πολυετή διαδρομή του ιστορικού συλλόγου.
Παράλληλα όμως, η μετάβαση αυτή αποτελεί και μια ευκαιρία αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς του απερχόμενου προέδρου, Δημήτρη Κούρτη, ο οποίος άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην πορεία της ομάδας.
Ο Δημήτρης Κούρτης υπήρξε μια προσωπικότητα που συνέδεσε το όνομά της με τις επιτυχίες, τη σταθερότητα και την πρόοδο της Χαλκηδόνας.
Με συνέπεια, εργατικότητα και αδιάκοπη παρουσία δίπλα στον σύλλογο, κατάφερε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ανάπτυξης και προοπτικής, διατηρώντας τον ΑΟ Χαλκηδών σε υψηλό επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.
Ως άνθρωπος της προσφοράς και της δημιουργίας, έθεσε στο επίκεντρο τη νέα γενιά αθλητών, επενδύοντας στα παιδιά και στις ακαδημίες, με τη βαθιά πεποίθηση ότι το μέλλον κάθε σωματείου χτίζεται μέσα από τη σωστή καλλιέργεια των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και για τη νεολαία αποτυπώθηκε σε κάθε πτυχή της διοικητικής του παρουσίας.
Παράλληλα, κατάφερε να διαφυλάξει και να αναδείξει την ιστορική και προσφυγική ταυτότητα της Χαλκηδόνας, κρατώντας ζωντανές τις αξίες και τις παραδόσεις που συνοδεύουν τον σύλλογο εδώ και σχεδόν έναν αιώνα.
Σε μια εποχή που πολλά σωματεία αναζητούν την ταυτότητά τους, η Χαλκηδόνα συνέχισε να πορεύεται με σεβασμό στις ρίζες της, διατηρώντας ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία.
Οι διακρίσεις και οι τίτλοι που κατακτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια αποτελούν μόνο ένα μέρος της παρακαταθήκης που αφήνει πίσω του.
Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο σύλλογος διατήρησε τη συνοχή, τη σοβαρότητα και το κύρος του, στοιχεία που συνδέθηκαν άμεσα με τη φιλοσοφία διοίκησης του Δημήτρη Κούρτη.
Καθώς ο ΑΟ Χαλκηδών βαδίζει προς τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής του, έχοντας ήδη διανύσει μια σπουδαία διαδρομή 95 ετών, το όνομα του Δημήτρη Κούρτη θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.
Μια ιστορία που γράφτηκε με σκληρή δουλειά, όραμα, αγάπη για την ομάδα και αφοσίωση στις αξίες που πρεσβεύει η Χαλκηδόνα.
Ο ίδιος δεν αποχωρεί από την οικογένεια του συλλόγου, καθώς παραμένει ενεργό μέλος της διοικητικής προσπάθειας, συνεχίζοντας να προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του από διαφορετικό πλέον ρόλο.
Την ίδια στιγμή, τη σκυτάλη της προεδρίας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Χατζηαποστόλου, με τη στήριξη ενός νέου διοικητικού σχήματος που φιλοδοξεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία του συλλόγου.
Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Χαλκηδόνας εύχεται στον νέο πρόεδρο και στους συνεργάτες του υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Χαλκηδών
Πρόεδρος: Παναγιώτης Χατζηαποστόλου
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Λαμπίρης
Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Τζίκας
Ειδικός Γραμματέας: Γεώργιος Ζαρκαδούλας
Ταμίας: Γεώργιος Κοτταράκος
Μέλος: Γρηγόριος Γκότσης
Μέλος: Αντώνιος Πιτίδης
Μέλος: Χριστίνα Χριστιώτη
«Τα νέα από το ποδόσφαιρο, από την Α’ & Β’ Πειραιά και την Επικαιρότητα, στο https://peiraiotika.gr»
Ευαγγελία Γιάπαππα https://www.facebook.com/profile.php?id=100091895274172
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
«Γίνε μέλος μας στο Instagram.»
«Γίνε μέλος μας στο TikTok.»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.




























