Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην “Μπάι Αρένα” στον επαναληπτικό των πλέι οφ του Champions League, στάθηκε με αξιώσεις, πάλεψε και κυνήγησε μέχρι το τελευταίο λεπτό το παιχνίδι, θέλοντας να κάνει την υπέρβαση για να ανατρέψει το σε βάρος σκορ 2-0 του πρώτου αγώνα, που τελικά απεδείχθη ότι ήταν καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη της πρόκρισης στου 16 της Ευρώπης.
Για μία ακόμη φορά εντυπωσιακή η στήριξη από 4.000 και πλέον φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στις εξέδρες.
Από το α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν συγκεντρωμένος είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά του έλειψε το γκόλ, απέναντι σε μία Μπάγερ που έπαιξε για να διαχειριστεί το 0-2 του πρώτου αγώνα.
Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή του παιχνιδιού 56% έναντι 46% της Μπάγερ, μέχρι το τέλος του αγώνα.
Οι ερυθρόλευκοι αποχαιρέτισαν το Champions League πραγματοποιώντας μιά πόλυ αξιοπρεπέστατη πορεία.
Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ Βοηθοί: Στιούαρτ Μπερτ και Τζέιμς Μέινγουορινγκ 4ος: Άντριου Μάντλεϊ VAR: Μάρκο Ντι Μπέλο AVAR: Τόμας Κβιατκόφσκι Bayer 04
Leverkusen (Κάσπερ Χιούλμαλντ): Μπλάσγουιτς, Κουάνσα, Άντριχ, Ταπσόμπα, Βάσκεθ (77′ Άρθρουρ), Παλάσιος (73′ Τάπε), Γκαρσία, Γκριμάλντο, Μάτσα (56′ Πόκου), Χόφμαν (72′ Κούλμπρεθ), Σικ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκαρθία (90′ Κλέιτον), Έσε, Μουζακίτης (79′ Σιπιόνι), Τσικίνιο (66′ Αντρέ Λουίς), Μαρτίνς (90′ Μπρούνο), Ελ Κααμπί (66′ Ελ Κααμπί).
«Τα νέα από το ποδόσφαιρο, από την Α’ & Β’ Πειραιά και την Επικαιρότητα, στο https://peiraiotika.gr»
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
«Γίνε μέλος μας στο Instagram.»
«Γίνε μέλος μας στο TikTok.»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.





























