Ποσειδώνας – Προφήτης Ηλίας 2-1: Με ψυχή, ένταση και… ανατροφοδότηση χαρακτήρα!
Σε ένα παιχνίδι που θύμιζε… παλιά καλή γειτονιά με ποδόσφαιρο «πάνω–κάτω», ο Ποσειδώνας ως γηπεδούχος επικράτησε του Προφήτη Ηλία με 2-1 και ανέβηκε στους 12 βαθμούς, δείχνοντας πλέον ξεκάθαρα ότι βρίσκει ρυθμό, δέσιμο και αυτοπεποίθηση.
Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, με ρυθμό, φάσεις και ένταση, κάνοντας τον κόσμο να απολαύσει κάθε λεπτό.
Ο Ποσειδώνας δημιούργησε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, όμως έδειξε για ακόμη μία φορά δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων.
Από την άλλη, ο Προφήτης Ηλίας ήταν ουσιαστικός, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα έχασε και μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς «τούμπα».
Τελικά όμως, η δύναμη, η σοβαρότητα και ο χαρακτήρας της ομάδας του Πειραιά μίλησαν στο φινάλε, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο.
Οι δηλώσεις που ξεχώρισαν
Γιάννης Μαυρόπουλος – Προπονητής Ποσειδώνα
Ο προπονητής του Ποσειδώνα παρουσιάστηκε ειλικρινής, αναλυτικός και ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, τονίζοντας τόσο τις δυσκολίες, όσο και τα θετικά της ομάδας. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:
Απόσπασμα:
«Δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις… έχουμε όμως μεγάλη δυσκολία στο τελείωμα. Το δουλεύουμε ήδη, αλλά δεν μας βγαίνει ακόμη στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, δεν πίστεψα ούτε στιγμή ότι θα χαθεί το παιχνίδι.»Εξήγησε επίσης τις πολλές απουσίες, τους τραυματισμούς, αλλά και την παρουσία παικτών από την Κ18 που δίνουν σημαντικές λύσεις, τονίζοντας το βάθος του ρόστερ και το πόσο βοηθάει σε δύσκολες καταστάσεις.
Δημήτρης Δράκος – Δημοσιογράφος Ποσειδώνα
Ο γνωστός δημοσιογράφος του συλλόγου έκανε τη δική του ανάλυση, καταθέτοντας ξεκάθαρη εικόνα για το ματς:
Απόσπασμα:
«Ο Ποσειδώνας έβγαλε ενέργεια, πίεση και πολλές φάσεις. Αν βρει λύσεις στο τελείωμα, θα δούμε μια ομάδα πολύ πιο σταθερή και πιο επικίνδυνη.»
Αναφέρθηκε επίσης στη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και στη συνολική αγωνιστική εικόνα των «κυανολεύκων» στα μέχρι τώρα παιχνίδια.
Θεόφιλος Σάμαρης – Ποδοσφαιριστής Ποσειδώνα
Από τους παίκτες που μίλησαν μπροστά στην κάμερα, ο Σάμαρης έδειξε χαμηλούς τόνους, αλλά και διάθεση να βελτιωθεί η ομάδα:
Απόσπασμα:
«Το θέλαμε πολύ το ματς, δείξαμε πάθος και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά πάμε βήμα-βήμα.»
Νίκος Σπυρόπουλος – Ποδοσφαιριστής Ποσειδώνα
Με εμφανή ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, υπογράμμισε τη σημασία της νίκης:
Απόσπασμα:
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο τέλος που το παιχνίδι ‘άναψε’. Αυτές οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα και μας δίνουν ώθηση για τη συνέχεια.»
Συμπέρασμα
Ο Ποσειδώνας, με ψυχή, επιμονή και καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία, πήρε ένα δύσκολο αλλά δίκαιο τρίποντο.
Δείχνει ότι ανεβαίνει, ότι βελτιώνεται σταθερά και ότι διαθέτει το βάθος για να αντεπεξέλθει ακόμη και με πολλές απουσίες.
Το ταξίδι συνεχίζεται – και όσο η ομάδα δουλεύει, τόσο θα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.
Όλες οι πλήρεις δηλώσεις στο βίντεο αποκλειστικά από τα Peiraiotika.gr
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
























