Άρης: Νίκη με… αριθμητικό πλεονέκτημα στο Αγρίνιο
Ο Άρης βρήκε τον τρόπο να υπερισχύσει της Κηφισιάς, η οποία αγωνίστηκε με 10 παίκτες, και να πάρει τη νίκη με 1-0 στο 87ο λεπτό, φτάνοντας έτσι τους εννέα βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.
Ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει αήττητος στον πάγκο των «κιτρίνων», μετρώντας μόνο επιτυχίες μέχρι στιγμής.
Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο, ο Άρης επικράτησε ξανά στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά της Κηφισιάς, πανηγυρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το εκτός έδρας τρίποντο επί του Ατρόμητου. Αντίθετα, η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο δεν κατάφερε να συνεχίσει το θετικό σερί της, παραμένοντας στους τέσσερις βαθμούς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με έντονη μάχη στο κέντρο και προσωπικές μονομαχίες. Η πρώτη σημαντική φάση καταγράφηκε στο 19ο λεπτό, όταν η Κηφισιά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πόμπο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση VAR λόγω επιθετικού φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης από τον Τεττέη. Στο 28′, ο Ντούντου απείλησε με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Η μεγάλη αλλαγή ήρθε στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Χουχούμης δέχθηκε αρχικά κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μορόν, όμως μετά την εξέταση του VAR η απόφαση αναβαθμίστηκε σε κόκκινη, αφήνοντας την Κηφισιά με 10 παίκτες για το δεύτερο ημίχρονο.
Με αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Άρης αύξησε την πίεση. Στο 49′, η λόμπα του Μορόν πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 57′ προσπάθησε να σκοράρει από πλάγια θέση, αλλά ο Ξενόπουλος απέκρουσε. Τελικά, η υπεροχή των «κιτρίνων» καρποφόρησε στο 87′, όταν ο Μισεουί εκμεταλλεύτηκε κακό σουτ του Τεχέρο και με ψύχραιμο τελείωμα νίκησε τον τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
Συνθέσεις ομάδων
Κηφισιά (Λέτο): Ξενόπουλος, Σιμόν, Σόουζα, Ποκόρνι, Χουχούμης, Πόμπο (46′ Έμπο), Αντονίσε (65′ Λαρουσί), Πέρεθ (89′ Εσκιβέλ), Βιγιαφάνιες (25′ Ντίας), Παντελίδης (65′ Τζίμας), Τεττέη.
Άρης (Χιμένεθ): Διούδης, Τεχέρο, Φαμπιάνο, Αλβάρο (90’+5′ Ρόουζ), Μεντίλ, Ράτσιτς, Μόντσου, Γαλανόπουλος (56′ Μισεουί), Μορουτσάν (40′ Σίστο), Ντουντού (56′ Γιαννιώτας), Μορόν.
Συμπέρασμα
Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και τη σταθερότητα στον πάγκο του Χιμένεθ, παίρνοντας μια σημαντική νίκη που τον κρατά σε υψηλές θέσεις στη Super League. Η Κηφισιά δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού, μένοντας στάσιμη βαθμολογικά.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.































