Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το «χρυσό» γκολ του Μισεουί χαρίζει τρεις βαθμούς στον Άρη

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
2' ανάγνωση

Άρης: Νίκη με… αριθμητικό πλεονέκτημα στο Αγρίνιο

Ο Άρης βρήκε τον τρόπο να υπερισχύσει της Κηφισιάς, η οποία αγωνίστηκε με 10 παίκτες, και να πάρει τη νίκη με 1-0 στο 87ο λεπτό, φτάνοντας έτσι τους εννέα βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει αήττητος στον πάγκο των «κιτρίνων», μετρώντας μόνο επιτυχίες μέχρι στιγμής.

Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο, ο Άρης επικράτησε ξανά στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά της Κηφισιάς, πανηγυρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το εκτός έδρας τρίποντο επί του Ατρόμητου. Αντίθετα, η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο δεν κατάφερε να συνεχίσει το θετικό σερί της, παραμένοντας στους τέσσερις βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με έντονη μάχη στο κέντρο και προσωπικές μονομαχίες. Η πρώτη σημαντική φάση καταγράφηκε στο 19ο λεπτό, όταν η Κηφισιά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πόμπο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση VAR λόγω επιθετικού φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης από τον Τεττέη. Στο 28′, ο Ντούντου απείλησε με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Η μεγάλη αλλαγή ήρθε στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Χουχούμης δέχθηκε αρχικά κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μορόν, όμως μετά την εξέταση του VAR η απόφαση αναβαθμίστηκε σε κόκκινη, αφήνοντας την Κηφισιά με 10 παίκτες για το δεύτερο ημίχρονο.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Άρης αύξησε την πίεση. Στο 49′, η λόμπα του Μορόν πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 57′ προσπάθησε να σκοράρει από πλάγια θέση, αλλά ο Ξενόπουλος απέκρουσε. Τελικά, η υπεροχή των «κιτρίνων» καρποφόρησε στο 87′, όταν ο Μισεουί εκμεταλλεύτηκε κακό σουτ του Τεχέρο και με ψύχραιμο τελείωμα νίκησε τον τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Συνθέσεις ομάδων

Κηφισιά (Λέτο): Ξενόπουλος, Σιμόν, Σόουζα, Ποκόρνι, Χουχούμης, Πόμπο (46′ Έμπο), Αντονίσε (65′ Λαρουσί), Πέρεθ (89′ Εσκιβέλ), Βιγιαφάνιες (25′ Ντίας), Παντελίδης (65′ Τζίμας), Τεττέη.

Άρης (Χιμένεθ): Διούδης, Τεχέρο, Φαμπιάνο, Αλβάρο (90’+5′ Ρόουζ), Μεντίλ, Ράτσιτς, Μόντσου, Γαλανόπουλος (56′ Μισεουί), Μορουτσάν (40′ Σίστο), Ντουντού (56′ Γιαννιώτας), Μορόν.

Συμπέρασμα

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και τη σταθερότητα στον πάγκο του Χιμένεθ, παίρνοντας μια σημαντική νίκη που τον κρατά σε υψηλές θέσεις στη Super League. Η Κηφισιά δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού, μένοντας στάσιμη βαθμολογικά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΑποτελεσματικός και κυριαρχικός: Ο Βόλος νίκησε τον Αστέρα 2-1ΕπόμενοΠανσερραϊκός – Ατρόμητος 1-1: Πρώτος βαθμός για τους γηπεδούχους