Σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά έκοψε τη βασιλόπιτά της στα γραφεία της, που βρίσκονται στο “Μελίνα Μερκούρη” στο χώρο του βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για τα μέλη της Ένωσης να ανταλλάξουν ευχές και να εγκαινιάσουν τη νέα χρονιά με θετική διάθεση και ενότητα.
Το τελετουργικό της κοπής της πίτας ανέλαβε ο πρόεδρος των Βετεράνων, Κανέλλος Τσίρμπας, ο οποίος ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και πλούσιες δραστηριότητες για την Ένωση.
Το φλουρί των επισήμων κέρδισε ο Σταμάτης Κατσιμίρης, ο οποίος ως τυχερός της ημέρας παρέλαβε ως δώρο μια μπάλα του Ολυμπιακού, προσφορά της Ένωσης.
Η Ένωση ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και πολλές δράσεις, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της φιλίας μεταξύ των μελών της.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας, ο Σταύρος Μπάκας, ο Σωκράτης Τυρλής, ο Αντώνης Κανέρης, ο Κώστας Μπάκας, ο Παναγιώτης Κοντραφούρης, ο Γιώργος Ξανθόπουλος, ο Στέλιος Παπαλεξάνδρου, ο Ευριπίδης Καλαμάρας, ο Στάθης Γιαπάππας και άλλοι εκπρόσωποι των ομάδων.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ακόμα απόδειξη του δυναμισμού και της ενότητας που χαρακτηρίζει την Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.
Η βασιλόπιτα ήταν από τους φούρνους Ηπειρος του Αντώνη Τσάτσου
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
© 2009-2019 Peiraiotika.gr-All rights reserved