Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναγιώτης Γιαννάκης: Διεξαγωγή του 5ου τουρνουά μπάσκετ DRAGON SPIRIT 3on3

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
2' ανάγνωση

Το 5 ο 3ΟΝ3 Βasketball με τίτλο «Η συνεισφορά της Νίκαιας στο Ελληνικό Μπάσκετ»,διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, η Διεύθυνση Αθλητισμού και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών / στριών Ιωνικού Νίκαιας και με τη στήριξη της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α) το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» (Θηβών 245) από τις 8.00 -2.00.

Η δράση απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και σε αθλητικά σωματεία.

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη θα τιμήσει τον Διεθνή Καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και στο τέλος της εκδήλωσης ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα μοιράσει μπάλες σε κάθε σχολείο και αθλητικό σωματείο.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης υπογραμμίζει: «Το 5 ο 3on3 Basketball που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας-Αγ. Ι.Ρέντη και τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών και Καλαθοσφαιριστριών Ιωνικού Νίκαιας είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του μπάσκετ.

Στόχος αυτής της δράσης είναι να ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα, αντίδοτα στο μπούλινγκ και να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να ενταχθούν στον αθλητισμό, γνωρίζοντας από κοντά τον «δράκο» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη τον οποίο και ευχαριστούμε για την μεγάλη του προσφορά δωρίζοντας μπάλες στα σχολεία και στα παιδιά της πόλης μας.

Με χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση ο Δήμος μας την ίδια μέρα θα τιμήσει τον Διεθνή Καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό».

Δηλώσεις συμμετοχής έως 20 Νοεμβρίου στο info@psak.gr , alexadridis@gmail.com .

Πληροφορίες: Κώστας Αλεξανδρίδης 6975 888 708

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΟ προπονητής της μικτής Πειραιά Κωστας Σοφιανος και το manuperformanceΕπόμενοΕνισχύεται η συνεργασία Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας