Ο αγώνας στη Χαραυγή είχε όλα τα στοιχεία ενός πραγματικού ντέρμπι: ένταση, πάθος, δυνατές μονομαχίες και ρυθμό που δεν άφηνε κανέναν να πάρει ανάσα.
Ο Άγιος Δημήτριος μπήκε αποφασισμένος, έπαιξε μαχητικά και δημιούργησε προϋποθέσεις για να προηγηθεί, ωστόσο η ασφυκτική πίεση του Κερατσινίου —με τον Τάκη Αγγελάκη να καθοδηγεί άψογα από τον πάγκο— αποδείχθηκε καθοριστική.
Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, το Κερατσίνι βρήκε τις λύσεις όταν έπρεπε, χτύπησε την κατάλληλη στιγμή και χάρη στα γκολ των Δουλγεράκη και Νέλα έφυγε με ένα πολύτιμο 0-2, συνεχίζοντας την πορεία του στην 10η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Πειραιά με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό και επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο και των δύο ομάδων.
«Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο peiraiotika.gr.»
Δηλώσεις Τάκη Αγγελάκη (Κερατσίνι) μετά το Άγιος Δημήτριος – Κερατσίνι 0–2
«Ήταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν μαχητικό Άγιο Δημήτριο. Αυτό που έχει σημασία και που θέλω να καταλάβουν τα παιδιά είναι ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία. Αν το πετύχουμε αυτό, τα παιχνίδια θα γίνονται πιο εύκολα για μας.
Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, μπήκαμε γρήγορα στο ρυθμό και καταφέραμε νωρίς να σκοράρουμε. Αυτό μας έδωσε ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, χάσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε και δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους βαθμούς.
Οι τραυματισμοί ή οι απουσίες δεν μας απασχολούν. Έχουμε παιδιά που μπορούν να καλύψουν τα κενά. Με όσους έχουμε δουλεύουμε και προχωράμε.
Ο στόχος του Κερατσινίου παραμένει πάντα ο ίδιος: να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή η χρονιά είναι μεταβατική. Προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα, θα κάνουμε κάποιες διαφορετικές κινήσεις τον Δεκέμβριο και θα πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε.
Είμαι ευχαριστημένος όταν βλέπω τα παιδιά να δουλεύουν καλά. Πιστεύω ότι είμαστε μια οικογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Προχωράμε έτσι.
Το μήνυμα προς τον κόσμο είναι πως θέλουμε να είναι κοντά μας. Το Κερατσίνι έχει κόσμο· απλώς φέτος η χρονιά είναι τέτοια που προσπαθούμε να πλασαριστούμε. Τα περισσότερα παιδιά που έχουμε είναι νεαρά, και αυτό είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου. Έχουμε ένα κράμα παλιών και μικρών, δουλεύουμε σωστά και πιστεύουμε ότι αυτά τα παιδιά θα είναι το μέλλον του συλλόγου.
Τα περισσότερα παιδιά προέρχονται από την ακαδημία. Έχουμε ήδη εντοπίσει άλλα τρία παιδιά που σιγά σιγά θα τα προωθήσουμε, γιατί είναι το μέλλον της ομάδας.»
Δηλώσεις Άνθιμου Τσιρίδη
-
Για τον αντίπαλο και το παιχνίδι:
«Θέλω να δώσω ένα μπράβο στην ομάδα του Άγιου Δημήτριου · ήταν πολύ δυνατή. Ακολουθήσαμε το πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή μας στο pressing και στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού.» -
Για την εικόνα της ομάδας του:
«Πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες. Έχουμε καλό ρυθμό και προχωράμε με αυτοπεποίθηση, γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε το momentum.» -
Για το επόμενο ντέρμπι με τη Νίκαια:
«Με τη Νίκαια μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι, είναι ντέρμπι και όλα μπορούν να συμβούν. Θα είμαστε έτοιμοι για τα πάντα.» -
Για τον τραυματισμό συμπαίκτη:
«Δυστυχώς είδα τον συμπαίκτη μου να πέφτει κάτω από την αρχή. Περαστικά του, δεν ξέρω τι έχει ακριβώς, αλλά θα είναι απώλεια.» -
Για την αλλαγή προπονητή:
«Η αλλαγή προπονητή έκανε καλό. Έφερε φρεσκάδα στην ομάδα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα, με συνεχόμενες νίκες.» -
Για τη χημεία της ομάδας:
«Είμαστε νέα ομάδα με 18 καινούργιους παίκτες. Έπρεπε να δεθούμε και παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι.» -
Για τον δικό του ρόλο στην ομάδα:
«Είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και μου αρέσει να βοηθάω τους μικρότερους. Με ακούνε, τους δίνω κίνητρο και χαίρομαι που το ανταποδίδουν στο γήπεδο, ακόμη κι αν μιλάμε για τοπικό επίπεδο.» -
Δηλώσεις Άρη Νέλα
Δημοσιογράφος:
Άρη, συγχαρητήρια για το γκολ. Σε ποιον το αφιερώνεις;Άρης Νέλας:
Στην κοπέλα μου και στην ομάδα.Δημοσιογράφος:
Πώς είδες το παιχνίδι; Περίμενες τόσο μαχητικό τον Άγιο Δημήτριο;Άρης Νέλας:
Ναι, είναι δυνατή ομάδα. Εμείς είχαμε δύο άτυχα αποτελέσματα, αλλά θα επανέλθουμε εκεί που αξίζουμε.Δημοσιογράφος:
Είσαι ικανοποιημένος από την απόδοσή σου μέχρι τώρα; Το γκολ σου δίνει ψυχολογία;Άρης Νέλας:
Ναι, μου δίνει ψυχολογία. Τα υπόλοιπα στο σπίτι! (χαμόγελο)Δημοσιογράφος:
Ευχαριστούμε, καλή συνέχεια. - ΑΟΑΔ: Καραμπλιάς, Τσιώλης,,Γκιουλάκης,Κράσι(31 Κεμαλάι)Νικολάου,Κορμπάκης,Κοντός,Δέρδας(79 Τσάβος),,Κουάισον,Κούτης, Σπυρόπουλος (68 Κράσι)
ΑΠΟ Κερατσίνι :Χαμηλοθώρης, Θεοδώρου,, Χονδρουδάκης, Αγγελάκης,Σακάλογλου(86 Μπακοθανάσης), Αθανασιάδης(86 Κούτρης) Παπαϊωαννου(72 Σύρμας),Γκεγκάι, Τσιρίδης(86Mιλτιάδου),Σάλεμ(19 Νέλα) Δουλγεράκης
- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ










Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.




























