Πέραμα, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος:
Δήμαρχος και λιλιπούτειοι εθελοντές καθάρισαν την ακτή για τους λουόμενους
Ένα Πέραμα «καθαρό από ανθρώπινους ρύπους» επιδιώκει να παρουσιάσει η δημοτική αρχή Περάματος στη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου.
Έτσι, η πρώτη δράση ξεκίνησε με την προσωπική επιμέλεια και παρουσία του δημάρχου Περάματος, Γιάννη Λαγουδάκου, ο οποίος, με την αρωγή «λιλιπούτειων εθελοντών», μαθητών του 15ου νηπιαγωγείου Κορυδαλλού, καθάρισαν τη μικρή πλαζ του Περάματος από πλαστικά και απορρίμματα που συσσωρεύονται σε θάλασσες και ακτές, εξαιτίας ανθρώπινης αμέλειας και αδιαφορίας.
Στο υποδειγματικό «μάθημα» προστασίας του περιβάλλοντος των ακτών και των πόλεών μας, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ευάγγελος Κυριαζόπολουλος, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο, Θοδωρής Βλάχος, και ο Λιμενάρχης Περάματος, Αντώνης Μηνάς.
Η πρωτοβουλία ανήκει στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ναυτιλίας, σε συνεργασία με το τμήμα Αθλητισμού και Λιμένων του υπουργείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.


































