Μεγάλη επιτυχία στη Γενική Συνέλευση του Ατρόμητου Πειραιά – Νέα εποχή με ενότητα και όραμα
Με έντονο παλμό, συγκίνηση και αποφασιστικότητα, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η γενική συνέλευση του Ατρόμητου Πειραιά τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στα Καμίνια, στις 20:30 το βράδυ.
Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου – φίλαθλοι, παλαίμαχοι, διοικητικοί παράγοντες και άνθρωποι που κουβαλούν την ομάδα στην καρδιά τους.
Η βραδιά σηματοδότησε την απαρχή μιας νέας εποχής.
Η μαζική συμμετοχή και το ειλικρινές ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν εκεί επιβεβαίωσε το διαχρονικό δέσιμο της ομάδας με τον κόσμο της.
Παρόντες ήταν ο Κώστας Σαρρής, ο Νίκος Βιρβίλης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Χωριάτης, ο κύριος Διαμαντάκος , καθώς και άνθρωποι από τη διοικητική συνέχεια της ομάδας, όπως ο Θέμης Μπάκας, ο οποίος βοήθησε ενεργά την περσινή σεζόν.
Ξεχώρισε το κλίμα ενότητας και συνεργασίας – στοιχεία που οδήγησαν στη σύμπλευση όλων για το κοινό καλό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στα σκαριά και θα ανακοινωθεί σύντομα, με στόχο να στηρίξει την ομάδα σε μια πορεία πρωταγωνιστική και αντάξια της ιστορίας της.
Η πρώτη κίνηση έγινε ήδη με την ανανέωση του προπονητή, Δημήτρη Γιαννούλη, και την ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής, σηματοδοτώντας τη νέα κατεύθυνση.
Ο Ατρόμητος επιστρέφει δυναμικά, οργανωμένα, και με ξεκάθαρο στόχο: την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες, εκεί που ανήκει.
Σημαντικές προσωπικότητες έδωσαν το παρών, όπως ο Αντώνης Καραμολέγκος, Ηλίας Μπαταγιάννης, Γιώργος Διαμαντάκος, Μαρίνος Δεγαΐτης, Σταμόπουλος, Μάκης Μαριόλης, Γιώργος Μπάρζος, Γιάννης Σαββάκης, Μηνάς και πολλοί ακόμη από τον Δήμο Πειραιά, όπως ο Νίκος Γεμέλος, Τάσος Μαρκάργιαν, Δημήτρης Καρύδης, Γιάννης Χατζηαλέξης, παλαίμαχοι και φίλαθλοι.
Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του φίλου προέδρου του Εθνικού Κήπου Αθηνών και προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, Νίκου Φουρναράκη, αλλά και των Γιώργου Ζώτου και Μιχάλη Πατεράκη.
Ο Ατρόμητος Πειραιά είναι παρών. Με οδηγό την ενότητα, μπροστάρηδες ανθρώπους με όραμα και πίστη, και με σύμμαχο τη δύναμη του κόσμου του, η ομάδα μπαίνει σε μια νέα τροχιά, γεμάτη φιλοδοξίες και αποφασιστικότητα.
Το φετινό ταξίδι μόλις ξεκίνησε και όλα δείχνουν πως ο Ατρόμητος θα είναι ξανά πρωταγωνιστής.














Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.































