Ο Ηρακλής πανηγύρισε μια εντυπωσιακή πρόκριση για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 80-76 του Κολοσσού Ρόδου σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι την τελευταία φάση.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την ανατροπή αν και βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 10 πόντους διαφορά (33-43) και είχε ξεκινήσει την αναμέτρηση με μειονέκτημα 14 πόντων (14-28). Ωστόσο, η επιμονή και η συγκέντρωση των παικτών της απέδωσαν καρπούς στο κρίσιμο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν ο Κολοσσός δεν μπόρεσε να σκοράρει για περίπου πέντε λεπτά, δίνοντας στον Ηρακλή την ευκαιρία να πάρει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.
Κορυφαίος για τον Ηρακλή αναδείχθηκε ο Κρίστιαν Σμιθ με 25 πόντους, ενώ καθοριστική ήταν και η συμβολή του Δημήτρη Μωραΐτη που πρόσθεσε 13 πόντους και πέτυχε κρίσιμα καλάθια.
Από πλευράς Κολοσσού Ρόδου, ο Τέβιν Μακ ξεχώρισε με 19 πόντους, ενώ οι Τζέισον Ραντλ (12π.) και Ντέιβιντ Νίκολς (11π.) είχαν ένα σχετικά μέτριο βράδυ, με την ομάδα τους να χάνει τον ρυθμό στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Δεκάλεπτα αγώνα:1ο: 13-21 2ο: 33-43 3ο: 54-63 4ο: 80-76
Ο Ηρακλής απέδειξε ότι η πίστη και η αντοχή μπορούν να ανατρέψουν κάθε προγνωστικό και πλέον προετοιμάζεται για την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.






























