Αναγκαία η αλλαγή νοοτροπίας: Θωράκιση των θεσμών και ρήξη με τις πελατειακές πρακτικές
Η ουσιαστική ενίσχυση της δημοκρατίας δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς μια βαθιά και ειλικρινή αναθεώρηση του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και λειτουργούμε τους θεσμούς. Η θωράκιση των θεσμικών μηχανισμών απέναντι σε παθογένειες δεκαετιών και η οριστική υπέρβαση της πελατειακής λογικής αποτελούν προϋποθέσεις για μια σύγχρονη, αξιόπιστη και αποτελεσματική πολιτεία.
Στην παρουσία μου στην εκπομπή «MEGA News Weekend», με τη Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη και τον Βασίλη Σφήνα στο MEGA News, ανέπτυξα την ανάγκη για μια νέα κουλτούρα διακυβέρνησης, όπου η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η λογοδοσία δεν θα αποτελούν απλώς ζητούμενα, αλλά αυτονόητες αρχές λειτουργίας.
Ολόκληρη η τοποθέτησή μου στο σχετικό βίντεο.
«Τα νέα από το ποδόσφαιρο, από την Α’ & Β’ Πειραιά και την Επικαιρότητα, στο https://peiraiotika.gr»
Ευαγγελία Γιάπαππα https://www.facebook.com/profile.php?id=100091895274172
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
«Γίνε μέλος μας στο Instagram.»
«Γίνε μέλος μας στο TikTok.»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.






























