Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια σε μέσο της Σερβίας για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η επιλογή του να αναζητήσει έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν τελικά η καλύτερη δυνατή για την καριέρα του.
Ο Σέρβος φόργουορντ εξήγησε ότι η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι του 2024 άλλαξε τις ισορροπίες στο ρόστερ και ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως η απόφασή του να αποχωρήσει ήταν η σωστή.
Η συνέχεια δικαίωσε τον Πετρούσεφ, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, γεγονός που του άνοιξε τον δρόμο για ένα ακόμη πιο προσοδοφόρο συμβόλαιο με τη Dubai BC.
Στις δηλώσεις του ανέφερε:
«Δεν έχω καμία απογοήτευση. Πέρασα όμορφα στον Ολυμπιακό, αλλά πάντα ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου και θέλω μεγαλύτερο ρόλο. Κάνω πάντα αυτό που θεωρώ καλύτερο για μένα.
Η αποχώρηση ήταν η σωστή επιλογή, ειδικά μετά την άφιξη του Βεζένκοφ. Τελικά αποδείχθηκε σωστή απόφαση, γιατί είχα εξαιρετική σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα και στη συνέχεια κέρδισα ένα καλύτερο συμβόλαιο στη Dubai BC».
Με τα λόγια του αυτά, ο Πετρούσεφ ξεκαθάρισε ότι δεν κρατά καμία πικρία για τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως η αποχώρησή του ήταν μια καθαρά επαγγελματική επιλογή που τον βοήθησε να εξελίξει την καριέρα του τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.
«Τα νέα από το ποδόσφαιρο, από την Α’ & Β’ Πειραιά και την Επικαιρότητα, στο https://peiraiotika.gr»
Ευαγγελία Γιάπαππα https://www.facebook.com/profile.php?id=100091895274172
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
«Γίνε μέλος μας στο Instagram.»
«Γίνε μέλος μας στο TikTok.»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.




























