Αυτό που έχετε είναι μια επίσημη κλήση σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά για τον κ. ΑΝΑΖΙΚΟ Ν., ο οποίος είναι εκπρόσωπος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ/ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ, σχετικά με τον αγώνα ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ/ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ που διεξήχθη στις 21/3/2025.
Ουσιαστικά, η Επιτροπή ζητά να υποβληθεί έγγραφη απολογία (υπόμνημα) από τον εκπρόσωπο του σωματείου. Σημαντικά σημεία:
- Προθεσμία: Τα γραπτά υπομνήματα πρέπει να σταλούν εντός 3 ημερών από την ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.
- Σκοπός: Να δοθεί η ευκαιρία στον εκπρόσωπο να παρουσιάσει τις απόψεις ή εξηγήσεις του για το περιστατικό/συμπεριφορά που εξετάζει η Πειθαρχική Επιτροπή.
- Μορφή: Το υπόμνημα πρέπει να είναι γραπτό, επίσημο και σαφές, αναφέροντας όλα τα γεγονότα και τις αποδείξεις που μπορεί να υποστηρίζουν την υπεράσπιση.
-
«Τα νέα από το ποδόσφαιρο, από την Α’ & Β’ Πειραιά και την Επικαιρότητα, στο https://peiraiotika.gr»
ΠοδόσφαιροΕυαγγελία Γιάπαππα https://www.facebook.com/profile.php?id=100091895274172
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
«Γίνε μέλος μας στο Instagram.»
«Γίνε μέλος μας στο TikTok.»
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο YoutubeΚάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.






























