Μαρόκο – Ζάμπια 3-0: Ο Ελ Κααμπί μαγεύει ξανά με… ψαλιδάκι
Το Μαρόκο επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στον Ά όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, επικρατώντας άνετα της Ζάμπια με 3-0, χάρη σε μία ακόμα εκπληκτική εμφάνιση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έδειξε ξανά γιατί θεωρείται ηγετική φιγούρα της ομάδας, πετυχαίνοντας δύο γκολ και σκοράροντας για δεύτερη φορά στο τουρνουά με εντυπωσιακό ψαλιδάκι.
Το πρώτο τέρμα ήρθε από κεφαλιά του Ελ Κααμπί μετά από σέντρα του Ουναΐ, ανοίγοντας το δρόμο για μια άνετη επικράτηση.
Στη συνέχεια, ο Μπραχίμ Ντίαθ διπλασίασε τα τέρματα για το Μαρόκο στο 27ο λεπτό, ενώ στο 50ο λεπτό ο Ελ Κααμπί ολοκλήρωσε τη νίκη με ακόμα ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι, υπενθυμίζοντας σε όλους την εκπληκτική του φόρμα μετά το γκολ της πρεμιέρας κόντρα στις Κομόρες.
Με αυτή τη νίκη, το Μαρόκο εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλό του, ενώ ο Ελ Κααμπί συνεχίζει να μαγεύει τους φιλάθλους με τις εμφανίσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.





























