By ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΟΥΣΗΣ
Δύσκολο βράδι θα έχει ο Ολυμπιακός αύριο στο Γ. Καραϊσκάκης, όπου θα αντιμετωπίσει την δεύτερη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Ολλανδίας, Αϊντχόφεν, που μόνο η αξία των παικτών που έχει στα χάφ, αξίζουν 105 εκατ. ευρώ.
Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να νικήσει άν θέλει να έχει κάποιες ελπίδες να προκριθεί στις 24 ομάδες που θα συνεχίσουν στο Champions League.
Το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή και στα 90’ του αγώνα, υπομονή και καθαρό μυαλό από πλευράς παικτών και καλή διαχείριση και βοήθεια από τον πάγκο.
Η Αϊντχόφεν είναι μιά πολύ καλή ομάδα ειδικά από τη μέση και μπροστά, με γρήγορα τρεξίματα και πολύ γρήγορες εναλλαγές της μπάλλας, με αυτοματισμούς από παίκτες που έχουν την στόφα του μπαλαδόρου,
οπότε ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει κλειστά και να μη δώσει χώρους και να εκμεταλλευτεί τις οποίες ευκαιρίες και κόντρες δημιουργήσει στη διάρκεια του αγώνα, καθώς η άμυνα της Αϊντχόφεν έχει προβληματάκια.
Πρέπει ο Ολυμπιακός να κλέψει το παιχνίδι πάσει θυσία έστω και με μισό γκόλ.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
































