Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος, αποχώρησε πρόωρα στο 86ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης με την Άρσεναλ, η οποία ολοκληρώθηκε με 2-0 υπέρ της αγγλικής ομάδας.
Η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται με προσοχή από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, καθώς ο τραυματισμός του τον καθιστά αμφίβολο για το επικείμενο ντέρμπι της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Η αναμέτρηση στην Τούμπα, προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 20:30 (ΕΡΑ ΣΠΟΡ), αποτελεί κομβικό σημείο της έκτης αγωνιστικής.
Ο Ολυμπιακός αναμένει τις ιατρικές εκτιμήσεις για να καθορίσει τη δυνατότητα συμμετοχής του Ρέτσου, ο οποίος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο παιχνίδι.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.































