Έναρξη Προετοιμασίας & Πρόγραμμα Φιλικών Αγώνων
Η νέα αγωνιστική περίοδος πλησιάζει και η ομάδα μας εισέρχεται σε μια κρίσιμη φάση προετοιμασίας, με στόχο την οικοδόμηση της καλύτερης δυνατής ομάδας για τις επερχόμενες προκλήσεις.
Η πρώτη συνάντηση της σεζόν θα πραγματοποιηθεί αύριο στο γήπεδο της ομάδας, όπου θα λάβει χώρα ο καθιερωμένος αγιασμός, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.
Η φετινή προετοιμασία σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φυσική κατάσταση, την τακτική ετοιμότητα και τη συνοχή της ομάδας, ενώ παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία στους προπονητές να αξιολογήσουν νέους παίκτες και να ενσωματώσουν τους νεοφερμένους στο σύνολο.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί φιλικοί αγώνες για να αποκτήσει η ομάδα τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό και να τεστάρει τις στρατηγικές της σε συνθήκες πραγματικού παιχνιδιού. Το πρόγραμμα των φιλικών έχει ως εξής:
31/8: vs Ήφαιστος Ρέντη (εντός έδρας)
4/9: vs Χαλκίδωνα (εκτός έδρας)
6/9: vs Χαραυγή (εκτός έδρας)
10/9: vs Αστέρας Μαγούλας (εντός έδρας)
14/9: vs Ελλάς Ποντίων (εντός έδρας)
17/9: vs Κερατσίνι (εντός έδρας)
Η ομάδα καλεί τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τα φιλικά και να στηρίξουν το έργο των παικτών και του προπονητικού επιτελείου.
Η φετινή σεζόν υπόσχεται να είναι συναρπαστική, με υψηλές απαιτήσεις και στόχο την αριστεία σε κάθε παιχνίδι.
Η παρουσία σας δίπλα στην ομάδα αποτελεί σημαντική ενίσχυση και πηγή έμπνευσης για όλους τους συμμετέχοντες. Η νέα σεζόν ξεκινά, και κάθε στιγμή προετοιμασίας είναι κρίσιμη για την επίτευξη των στόχων μας.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.






























