Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αθόρυβα αλλά μεθοδικά να ενισχύει τα τμήματα υποδομής του, επενδύοντας στρατηγικά σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική.
Η τελευταία του προσθήκη έρχεται από τη Γαλλία και αφορά τον 18χρονο επιθετικό Ετάν Κορτές, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία της Αζαξιό.
Ο νεαρός φορ, με πορεία ήδη από Μαρσέιγ και Λιόν, φτάνει στον Πειραιά με στόχο να ενταχθεί στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου και να εξελιχθεί εντός ενός περιβάλλοντος υψηλών απαιτήσεων.
Πρόκειται για μία ακόμα κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής του Ολυμπιακού να «χτίσει» από τη βάση μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τόσο τη Β’ ομάδα όσο και –μακροπρόθεσμα– την πρώτη ομάδα.
Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού
«Η διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Ετάν Κορτές.
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 2007 στη Μασσαλία και αγωνίζεται στην επίθεση.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Marseille, ενώ το 2018 συνέχισε στην Ακαδημία της Lyon, όπου αγωνίστηκε μέχρι το τμήμα των Κ17 και το 2023 πήρε μεταγραφή στην Ακαδημία της Ajaccio απ’ όπου και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.
Ετάν, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!»
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο YoutubeΚάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.





























