Ενημέρωση για τα έργα οδοποιίας στο νησί – Δηλώσεις του Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου
Ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος, σε πρόσφατο βίντεο, αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα οδοποιίας που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο νησί, με έμφαση στις ασφαλτοστρώσεις και τη βελτίωση των κεντρικών οδικών αξόνων.
Όπως τόνισε, πρόκειται για μια διαρκή προσπάθεια που συνεχίζεται ασταμάτητα, με στόχο τη συνολική αναβάθμιση του οδικού δικτύου και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, τόσο στο κέντρο όσο και στις απομακρυσμένες περιοχές του νησιού.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρόσφατα έργα στις λεωφόρους Ψιλή άμμου και Περιστερίων, καθώς και σε επεμβάσεις στην περιοχή των Κανακίων και τα επόμενα έργα που έχουν προγραμματιστεί για τα Αμπελάκια
Η Δημοτική Αρχή γνωρίζει καλά ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες και τα αιτήματα των κατοίκων αυξάνονται συνεχώς, και γι’ αυτό συνεχίζει με συνέπεια να ανταποκρίνεται, υλοποιώντας έργα ουσίας που αλλάζουν την καθημερινότητα.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.






























