Στο Ολυμπιακό Στάδιο, πλάι στην ηγεσία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, προκειμένου να ευλογήσει την ομάδα και να χαρεί με την χαρά της μεγαλύτερης ομάδας της πόλης μας και της χώρας, αφού αναδείχθηκε νικητής και τροπαιοφόρος κυπελλούχος της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, έχοντας κατακτήσει συνολικά το 19 νταμπλ, 48 πρωταθλήματα και 29 κύπελλα Ελλάδας!
Όλος ο Πειραιά πανηγύρισε ακόμα μία νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, μια χαρά που ο Σεβασμιώτατος μοιράστηκε με φιλάθλους που είχαν φτάσει στο Ολυμπιακό Στάδιο από όλη την Ελλάδα.
Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος παρακολούθησε την απονομή του κυπέλου στον Ολυμπιακό, συνεχάρη για ακόμα μία φορά και ευλόγησε τους παίκτες της ομάδας, ενώ με ιδιαίτερη συγκίνηση, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ευχήθηκε οι νίκες της ομάδας, υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, να διαδέχονται η μία την άλλη για πολλά ακόμα χρόνια, αφού με τις διακρίσεις και τις επιτυχίες της ανυψώνεται το αθλητικό ιδεώδες και το ‘’ευ αγωνίζεσθε’’.
Ευχήθηκε, επίσης, η ομάδα του Ολυμπιακού να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες και ιδίως το πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, θυμίζοντας την, προ ενός έτους, κατάκτηση του UEFA Europa Conference League καθώς είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που αποκτά ευρωπαϊκό τίτλο.
Ακολουθεί σχετικό video. Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.































