Γνωρίστε τον σεφ μας Παναγιώτη Μωυσή, με διεθνή εμπειρία πάνω από 35 χρόνια στον χώρο της εστίασης.
Καθημερινά διαλέγει τις πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών. Ετοιμάζει το ζυμάρι και θα το αφήσει να ωριμάσει για 48 ώρες. Προετοιμάζει την κουζίνα για να σας ταξιδέψει με τις παραδοσιακές Ιταλικές συνταγές του.
Καθημερινά διαλέγει τις πρώτες ύλες που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών. Ετοιμάζει το ζυμάρι και θα το αφήσει να ωριμάσει για 48 ώρες. Προετοιμάζει την κουζίνα για να σας ταξιδέψει με τις παραδοσιακές Ιταλικές συνταγές του.
Σαλάτα μεσογειακή με σπαγγέτι αγγουριού, ντοματίνια, τρίχρωμες πιπεριές, κρίταμος & dressing από παλιωμένο βαλσάμικο
Πεντανόστιμα πεϊνιρλί με κιμά και αυγό
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.