Σπουδαίο φιλικό ανάμεσα σε Αστέρα Χαϊδαρίου και Ποσειδώνα Πειραιά – Νίκη για τους «μπλε» με 0-2
Ένα ακόμα δυνατό τεστ προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Χαϊδαρίου, όπου ο Αστέρας Χαϊδαρίου φιλοξένησε την ομάδα του Ποσειδώνα Πειραιά.
Το φιλικό παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη των «μπλε» του Πειραιά με σκορ 0-2, σε μια αναμέτρηση που είχε ένταση, ρυθμό και αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για τους δύο προπονητές.
Ο Αστέρας Χαϊδαρίου, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Γιώτη, συνεχίζει τη σπουδαία δουλειά στις ακαδημίες του συλλόγου, όπου πάνω από 250 παιδιά γαλουχούνται με τη φιλοσοφία να στελεχώνουν μελλοντικά το ανδρικό τμήμα.
Το Δ.Σ. και η πρόεδρος του σωματείου έχουν θέσει ως βασική γραμμή εδώ και χρόνια τη δημιουργία ενός ισχυρού ανδρικού τμήματος με «δικά τους παιδιά», και τα αποτελέσματα αυτής της φιλοσοφίας είναι ήδη ορατά.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ποσειδώνα Πειραιά, Γιάννης Μαυρόπουλος, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως η μεγαλύτερη του προτεραιότητα είναι να αγωνίζονται παιδιά των ακαδημιών στο ανδρικό τμήμα.
Το συγκεκριμένο φιλικό επιβεβαίωσε αυτή τη φιλοσοφία, καθώς πολλά νεαρά ταλέντα πήραν χρόνο συμμετοχής και έδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.
Δηλώσεις Λευτέρη Μαυρίκου
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν οι δηλώσεις στην κάμερα ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Πειραιά, Λευτέρη Μαυρίκου, ο οποίος φέτος αγωνίζεται για άλλη μία χρονιά
Σε ερώτηση για το φιλικό παιχνίδι, πρόσθεσε:
«Ήταν ένα δυνατό ματς, απέναντι σε μια ομάδα που δουλεύει πολύ σωστά. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παίξαμε όλοι, πήραμε εμπειρίες και δείξαμε ότι μπορούμε να στηριζόμαστε στα παιδιά της ακαδημίας.»
Δηλώσεις Χαράλαμπου Δήλωση
Στην κάμερα μίλησε και ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα, Χαράλαμπος Δήλωση, ο οποίος τόνισε τη σημασία τέτοιων αγώνων:
«Για εμάς είναι μεγάλη εμπειρία να παίζουμε σε τέτοια φιλικά. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον σύλλογο που μας εμπιστεύονται και μας δίνουν ευκαιρίες.»
Σχετικά με την εικόνα της ομάδας, σημείωσε:
«Δείξαμε σοβαρότητα, παίξαμε με πάθος και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Το σημαντικότερο είναι ότι λειτουργήσαμε σαν ομάδα και αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.»
Επόμενα βήματα
Με το φιλικό αυτό να αποτελεί το τελευταίο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις, ο Ποσειδώνας Πειραιά στρέφει πλέον την προσοχή του στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Πειραιά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Δία Κορυδαλλού.
Σε περίπτωση πρόκρισης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ιστορικό Κερατσίνι, σε μια πρόκληση που όλοι στην ομάδα περιμένουν με ανυπομονησία.








Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

































