Ανακοίνωση Συλλυπητηρίων
Με βαθιά θλίψη και ανείπωτη οδύνη, η οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας – Βετεράνοι αποχαιρετά έναν από τους δικούς της ανθρώπους, τον Μανώλη Παπαδόπουλο, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών, το απόγευμα της Παρασκευής 16 Μαΐου.
Ο Μανώλης υπήρξε ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ένας ακέραιος άνθρωπος και πάνω απ’ όλα, ένας πραγματικός φίλος. Αγωνίστηκε με πάθος και αυταπάρνηση φορώντας τη φανέλα του Ιωνικού και προσέφερε τα μέγιστα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, τιμώντας την ομάδα μας με την παρουσία και τη διαδρομή του.
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι φίλοι και οι φίλαθλοι του Ιωνικού εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων μας.
Καλό ταξίδι, Μανώλη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Με τιμή,
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.