Ελένη Τοπαλούδη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο της φοιτήτριας με δεμένα πόδια!-Video

Ελένη Τοπαλούδη
Ελένη Τοπαλούδη

Ραγδαίες οι εξελίξεις αλλά και οι αποκαλύψεις γύρω απο την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Λίνδο της Ρόδου. Ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας προέβει σε αποκαλύψεις οι οποίες κυριολεκτικά δείχνουν το εύρος της βαρβαρότητας που δέχτηκε η νεαρή κοπέλα από τα άρρωστα μυαλά των δύο βιαστών της.

Η εικόνα που αντίκρισαν στην παραλία της Λίνδου όταν και ανακαλύφτηκε το πτώμα της νεαρής Ελένης Τοπαλούδη σόκαρε μέχρι και τους αστυνομικούς πόσο μάλλον όλη την Ελλάδα .Οι δράστες ήθελαν να σιγουρευτούν πως η νεαρή φοιτήτρια θα πνιγεί γι’αυτό και πριν την πετάξουν από τα βράχια της έδεσαν τα πόδια με σχοινί!

Σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση, η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, έφερε χτύπημα στο κεφάλι τόσο δυνατό που της είχε κοπεί το ένα αυτί!

Στην απολογία του ο 19χρονος δήλωσε:

«Την Ελένη την γνώριζα περίπου μια εβδομάδα. Μου είπε ότι έκανε ένα πάρτι στο σπίτι της αλλά δεν πήγα. Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς facebook. Την επόμενη ημέρα βγήκαμε για βόλτα. Μετά πήγαμε στο σπίι της. Την Τρίτη 27/11 πήγα να την πάρω από το σπίι της μαζί με τον φίλο μου Μ… Ο φίλος μου έμεινει στο αμάξι ενώ εγώ πήγα και της χτύπησα την πόρτα γιατί δεν είχε κουδούνι. Μου είπε ότι θα ετοιμαζόταν και θα κετέβαινε. Μετά από 10 λεπτά ήρθε και μπήκαμε στο αμάξι.

Ξεκινήσαμε να ερχόμαστε σε επαφή αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο Μ… της είπε «αν δεν μου πάρεις… δεν φεύγεις από το σπίτι» Την χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην Αστυνομία και τότε θολώσαμε. Ο Μ.. την χτύπησε με γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο Μ… την χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο. Τότε τα χάσαμε, τρομάξαμε» αναφέρει μεταξύ άλλων ο 19χρονος στην ομολογία του…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Ολυμπιακός

Διπρόσωπος ο Ολυμπιακός στο Κάουνας έχασε με 83-75

blank - Ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος αυτής της μάστιγας: Εγκρίθηκε επαναστατική γονιδιακή θεραπεία που καταπολεμά τον καρκίνο!

Ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος αυτής της μάστιγας: Εγκρίθηκε επαναστατική γονιδιακή θεραπεία που καταπολεμά τον καρκίνο!