Υπάρχει κάποιος στον Πειραιά που να γνωρίζει πότε θα τελειώσει το Τράμ; Έστω ένας, ακόμα και μέντιουμ μας κάνει!!

101

Τείνει να καταντήσει γελοία κάθε αναφορά που γίνεται από ειδικούς και μη για το Τράμ του Πειραιά. Ένα έργο αμφιβόλου αναγκαιότητας για την πόλη, το οποίο μέχρι στιγμής το μονο που έχει κάνει είναι να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο μεγαλύτερο λιμάνι και τους Δημότες του.

Όπως δήλωσε ο νέος Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Νίκος Μανεσιώτης στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή “Αντίσταση κατά της αρχής”, οι αισιόδοξες προβλέψεις (πολύ αισιόδοξες λέμε εμείς) είναι ότι μέχρι τον Ιούλιο θα έχει ολοκληρωθεί το βασικό σκέλος των έργων.

Βέβαια το μπαλάκι πέφτει παίζει σε πολλά ταμπλό αφού όπως είναι γνωστό η Τραμ ΑΕ δηλώνει ότι για τις καθυστερήσεις φταίει η Αρχαιολογική υπηρεσία κάτι το οποίο το αρνείται κατηγορηματικά η υπηρεσία.

Η πραγματικότητα είναι ότι το Τραμ θα λειτουργήσει με τεράστια καθυστέρηση αφού κανένας δεν πιστεύει ότι τα έργα θα έχουν τελειώσει πριν το φθινόπωρο και στην συνέχεια θα χρειαστούν περίπου 6 μήνες για να δούμε τους πρώτους συρμούς να  κυκλοφορούν στους δρόμους του πρώτου λιμανιού της χώρας.

Με λιγα λόγια το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα θερμό για να μην πούμε καυτό και ο κόσμος θα πρέπει για μια ακόμη φορά θα πρέπει να κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Κατα τα άλλα απο Φοίνικες στον Πειραιά πάμε καλα..Μαιάμι γίναμε!!!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ