Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναχαϊκή και Κηφισιά ισόπαλη 1-1 ….όλα θα κριθούν στην Πάτρα

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
2' ανάγνωση

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις περισσότερες ευκαιρίες και είχαν το προβάδισμα για αρκετά μεγάλο διάστημα, αλλά ισοφαρίστηκαν και μετά το τελικό 1-1 όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Πάτρας στις 3 Δεκεμβρίου.

Κηφισιά και Παναχαϊκή έμειναν στο 1-1 στην πρώτη τους μάχη για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις 3 Δεκεμεβρίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός στην Πάτρα, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα προημιτελικά.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση καταγράφηκε στο 21ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Κυριόπουλου από μακρινή απόσταση να μαζεύει σταθερά ο Κολοβούρης.
Επτά λεπτά αργότερα το πλασέ του Παντελίδη από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.
Στο 30΄ οι Πατρινοί “απάντησαν” στις ευκαιρίες των γηπεδούχων με τον Ξενόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα σε κόρνερ, την απευθείας εκτέλεση του Σκόνδρα.
Ο σύλλογος των βορείων προαστίων κατάφερε στο 39΄ να πάρει το προβάδισμα, μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία των παικτών του Σεμπαστιάν Λέτο και τελείωμα του Παντελίδη από κοντά για το 1-0.

Στο 62ο λεπτό, η Παναχαϊκή βρήκε την ισοφάριση με τον Ζέβκοφ.

Η Κηφισιά αντέδρασε με δύο σημαντικές στιγμές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καθώς στο 65΄ ο Λυμπεράκης σταμάτησε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Παντελίδη, ενώ στο 67΄ ο επιθετικός των γηπεδούχων έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία αστοχώντας από τη μικρή περιοχή.

Στο 87ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά πολύ κοντά στο 2-1, αλλά ο Κολοβούρης απέκρουσε την προσπάθεια του Σωτηράκου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ακριβώς πριν περάσει τη γραμμή.

Στο 90+4΄, έχασαν τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία, όταν σε μια απίστευτη φάση διαρκείας, κανείς δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με το 1-1 να διατηρείται μέχρι το τέλος.

Κηφισιά (Σεμπαστιάν Λέτο): Ξενόπουλος, Σμπώκος, Σπίνος, Σοόυζα, Σωτηράκος, Σολόα, Μίλερ, Εμπό, Πόμπο, Κυριόπουλος, Παντελίδης.

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Σμαλής, Πανάγου, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Λυμπεράκης, Σκόνδρας, Παπατόλιος, Ζέκοφ, Καστεγιάννο, Λεσάι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΟ Πανσερραϊκός σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά Κυπέλλου ΕλλάδοςΕπόμενοYπερθέαμα στο Μιλάνο Ίντερ-Γιουβέντους τελικό σκορ 4-4