Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου Νικητής Δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

 

Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Ο Εκρέμ Ιμάμογλου και νικητής της πρώτης  των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη για δεύτερη φορά την νίκη στην σημερινή  ψηφοφορία με το 53,6% των ψήφων, μετά την καταμέτρηση του 94,5% των ψήφων .

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, υποψήφιος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ταγίπ Ερντογάν, ηττάται για δεύτερη φορά στην ψηφοφορία με ποσοστό 45,4%.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ συνεχάρη το νικητή

Ο υποψήφιος του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν για την δημαρχία της Κωνσταντινούπολης Μπιναλί Γιλντιρίμ συνεχάρη τον για δεύτερη φορά νικητή των εκλογών Εκρέμ Ιμάμογλου εκφράζοντας την ευχή ότι θα υπηρετήσει την πόλη.

Ο Γιλντιρίμ δήλωσε ότι η ψηφοφορία των δημοτικών εκλογών απέδειξε ότι η «τουρκική δημοκρατία λειτουργεί στην εντέλεια».

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΣΑΜΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ.ΑΕΤΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΕπόμενοΑΤΤΙΚΗ: Θερμοκρασία: Από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου