Δραπετσώνα-Επίσκεψη στο «700 Σ.Ε.»(Κοπή) πραγματοποίησε ο Βασίλης Κικιλίας

8

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε επίσκεψη στην πόλη της Δραπετσώνας και συγκεκριμένα επισκέφθηκε το στρατόπεδο «700 Σ.Ε.» .

Η επίσκεψη του τομεάρχη της Ν.Δ. την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου ήταν στα πλαίσια των δράσεων του πρώην Υπουργού ο οποίος επισκέπτεται στρατιωτικές μονάδες και ενημερώνεται από τους αξιωματικούς αλλά και το προσωπικό τους για τις ανάγκες και τις ελλείψεις που υπάρχουν στις μονάδες.

Τον βουλευτή της Ν.Δ.  στο στρατόπεδο «700 Σ.Ε.», το οποίο λειτουργεί χρόνια τώρα ως εργοστάσιο που κατασκευής ειδών ιματισμού και υπόδησης για τις ανάγκες του Στρατού Ξηράς, υποδέχθηκε και φυσικά ξενάγησε ο διοικητής της μονάδας Συν/χης (ΥΠ) Θεόδωρος Ζήκος.

Ο κ. Κικίλιας ξεναγήθηκε στους χώρους κατασκευής και συνομίλησε με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της μονάδας.

Βασίλης Κικίλιας 700ΣΕ προσωπικο 1024x667 - Δραπετσώνα-Επίσκεψη στο «700 Σ.Ε.»(Κοπή) πραγματοποίησε ο Βασίλης Κικιλίας

Βασίλης Κικίλιας 700ΣΕ αφιξη 1024x694 - Δραπετσώνα-Επίσκεψη στο «700 Σ.Ε.»(Κοπή) πραγματοποίησε ο Βασίλης Κικιλίας Βασίλης Κικίλιας 700ΣΕ 1024x679 - Δραπετσώνα-Επίσκεψη στο «700 Σ.Ε.»(Κοπή) πραγματοποίησε ο Βασίλης Κικιλίας Βασίλης Κικίλιας 1024x668 - Δραπετσώνα-Επίσκεψη στο «700 Σ.Ε.»(Κοπή) πραγματοποίησε ο Βασίλης Κικιλίας

Μέτα το πέρας της επίσκεψης του ο βουλευτής και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας ανάρτησε στο twitter την ακόλουθη δήλωση

«Σήμερα στις εγκαταστάσεις του 700 Στρατιωτικού Εργοστασίου στη Δραπετσώνα, ενημερώθηκα για τα βασικά είδη εξοπλισμού που παράγει για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγχαρητήρια στο στρατιωτικό & πολιτικό προσωπικό για το σημαντικό έργο που επιτελείται, παρά τα υπάρχοντα προβλήματα».