Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κερατσίνι ξεκίνησαν από το κολυμβητήριο

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κερατσίνι
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κερατσίνι

Από το δημοτικό κολυμβητήριο ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Δημότες κάθε ηλικίας, βρέθηκαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή, απόλαυσαν τους μικρούς κολυμβητές και έπειτα έκαναν παρέα με τα ξωτικά, μεγάλες χριστουγεννιάτικες κούκλες αλλά και τον ίδιο τον Άη Βασίλη, ο οποίος ξενάγησε τα παιδιά στο εργαστήριο με τα χριστουγεννιάτικα τατουάζ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς μικροί και μεγάλου ξετρελάθηκαν με τα διαδραστικά παιχνίδια, τη μουσική και τα πολύχρωμα μπαλόνια, ενώ από τη βραδιά δεν έλειψαν τα κεράσματα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης Χρήστο Βρεττάκο , ο οποίος ευχήθηκε σε όλους και όλες για τις γιορτές και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, καθώς και τους εργαζόμενους για την όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.

1 1 - Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κερατσίνι ξεκίνησαν από το κολυμβητήριο2 1 - Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κερατσίνι ξεκίνησαν από το κολυμβητήριο3 1 - Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κερατσίνι ξεκίνησαν από το κολυμβητήριο4 1 - Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κερατσίνι ξεκίνησαν από το κολυμβητήριο5 1 - Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κερατσίνι ξεκίνησαν από το κολυμβητήριο6 1 - Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κερατσίνι ξεκίνησαν από το κολυμβητήριο7 1 - Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κερατσίνι ξεκίνησαν από το κολυμβητήριο

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - Ποια είναι τα οφέλη του διαλογισμού για την υγεία σας?

Ποια είναι τα οφέλη του διαλογισμού για την υγεία σας?

Ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο σεναρίου στη Νίκαια

Ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο σεναρίου στη Νίκαια