Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η UEFA κατέβαλε τη δεύτερη δόση οφειλών στην ΕΠΟ

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πλήρωσε τη τελευταία δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την περίοδο 2018-2020, που αφορούν τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας.

Η ΕΠΟ, με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως κατεβλήθη από την UEFA η δεύτερη δόση από οφειλές 3,6 εκατομμυρίων ευρώ, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι χθες κατεβλήθη από την UEFA στην Ε.Π.Ο. η δεύτερη δόση έναντι των οφειλόμενων από τριετίας, ύψους 3,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στην τελευταία δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του προηγούμενου κύκλου αγώνων της Εθνικής Ομάδας (2018-2020) και η καταβολή του εκκρεμούσε από τον Αύγουστο του 2020».

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

   

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΕντός Οκτωβρίου συζήτηση πολιτικών αρχηγών με θέμα το εθνικό σχέδιο για την κακοποίηση ανηλίκωνΕπόμενοΤο πρόγραμμα των ομίλων της Super League 2