Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αστέρας Βάρης-ΑΕ Μοσχάτου 2-1: Κρατάει τα θετικά και προχωράει

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
1' ανάγνωση

Την ήττα γνώρισε στο 6ο φιλικό προετοιμασίας του το Μοσχάτο με 2-1 από τον Αστέρα Βάρης, σ’ ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κ Μαγλατζή.

Όλα τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Αστέρας Βάρης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντούλια, με το Μοσχάτο να απαντά με μακρινό σουτ του Χατζησοφρωνίου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με τον Καλιαμπάκα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

”Τα φιλικά γίνονται για να μπορούμε να κρατήσουμε τα θετικά και να διορθώνουμε τα αρνητικά, ούτως ώστε όταν πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Ένα ακόμα ,λοιπόν, παιχνίδι που βγάζουμε συμπεράσματα, ένα ακόμα μάθημα για εμάς. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά “, ήταν τα λόγια του προπονητή του Μοσχάτου Βασίλη Σπάθα στην επίσημη ιστοσελίδα του Μοσχάτου.

Για το Μοσχάτο έπαιξαν οι: Κραβαρίτης-Σταύρου-Ζιώβας-Φιαμέγκος-Ροκάι-Χατζησοφρωνίου- Κωνσταντίνου-Γιακουμάκης-Τουλουβασίλης-Σουλελές -Κανελλόπουλος

Επαιξαν και οι :Γκούμας-Παυλάκης-Νιζάμης -Ζαχαράκης-Ξενάκης-Σκιαθίτης

Δείτε το γκολ του Χατζησοφρωνίου:

https://www.facebook.com/AEMOSXATOYFC/posts/3556279791061607

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΑναχώρησε για Λαμία ο Ιωνικός!ΕπόμενοΧαράκωσαν με μαχαίρι τον τερματοφύλακα της Διάνα Άντι Μπέτσκο