Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακοίνωσε κρούσματα πριν τον ημιτελικό με Περιστέρι η ΑΕΚ.

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

«Συναγερμός» στις τάξεις της «Ένωσης» λίγες ώρες πριν τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στα Λιόσια.

Αλλα δύο κρούσματα κορονοϊού εντοπίσθηκαν στην ανδική ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα η διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης με το Περιστέρι, να είναι αμφίβολη.

Όλη η ομάδα είναι υπό παρακολούθηση βάσει του πρωτοκόλλου, ενώ ματαιώθηκε η πρωινή προπόνηση. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος διεγνώσθη «θετικός» την περασμένη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι στον καθιερωμένο έλεγχο ανίχνευσης για COVID-19, διαπιστώθηκε ότι δύο μέλη της Ομάδας μας διεγνώσθησαν θετικά. Εκτός έχει ήδη τεθεί ο Δημήτρης Μαυροειδής από προηγούμενο έλεγχο.

Ο οργανισμός βρίσκεται σε υψηλή επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο των θεσμικών φορέων. Η οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στους ασθενούντες ταχεία ανάρρωση».

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΧριστούγεννα στο σπίτι για τον Πελέ: «Ελπίζω να ζείτε στιγμές αγάπης και ειρήνης, όπως εγώ».ΕπόμενοΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έδεσε» τον Άντονι Ελάνγκα έως το 2026.