Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνεχίζει ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

Θετική εξέλιξη στη συνεργασία του Αργεντινού τεχνικού με τον σύλλογο.

Η συνάντηση με τον Μάριο Ηλιόπουλο φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη λήψη της απόφασης για τη συνέχιση της συνεργασίας.

Είναι πιθανό να υπήρξε συζήτηση για τους στόχους, τη στρατηγική και τις προοπτικές της ομάδας, καταλήγοντας σε κοινό όραμα.

Συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο “Πελάδο” μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό προχώρησε σε δηλώσεις που φωτογράφιζαν διαζύγιο, ωστόσο είχε τονίσει πως εκκρεμεί μια συνάντηση ανάμεσα σε αυτόν και τον ιδιοκτήτη του συλλόγου για να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Μετά από πολύωρες συζητήσεις με τον Μάριο Ηλιόπουλο λοιπόν, ο Αργεντινός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από όλα όσα συζήτησαν οι δύο άνδρες και υπήρξε ανατροπή σκηνικού.

Ο 51χρονος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τον ισχυρό άνδρα της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ και θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της “Ένωσης”.

Μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης Αλμέιδα και Ηλιόπουλος κάλεσαν από κοινού τους εκπροσώπους τύπου στα Σπάτα προκειμένου να τους ανακοινώσουν τα ευχάριστα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΟ Ολυμπιακός οδεύει ολοταχώς προς sold out με την Αναντολού Εφές.ΕπόμενοΑναμένεται με ενδιαφέρον η επίσημη ανακοίνωση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Σουαλιό Μεϊτέ