Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στις 17 Αυγούστου εκπνέει η προθεσμία για Α’ και Β’ Κατηγορία

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΣΤΡΙΣΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΣΤΡΙΣΙΟΣ
1' ανάγνωση

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει τις προθεσμίες για τις δηλώσεις συμμετοχής

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά υπενθυμίζει στα σωματεία-μέλη της τις καταληκτικές ημερομηνίες για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα και στο Κύπελλο.

Η Δευτέρα 17 Αυγούστου 2026 αποτελεί την τελευταία ημέρα για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας.

Παράλληλα, τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας, καθώς και οι Β’ ομάδες, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τη δήλωση συμμετοχής τους έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026.

Η ίδια προθεσμία, δηλαδή η 21η Αυγούστου, ισχύει και για τις δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά καλεί τα ενδιαφερόμενα σωματεία να φροντίσουν για την έγκαιρη ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Π.Σ. Πειραιά

«Τα νέα από το  ποδόσφαιρο, από την Α’ & Β’ Πειραιά και την Επικαιρότητα, στο https://peiraiotika.gr»

Ποδόσφαιρο

Ευαγγελία Γιάπαππα https://www.facebook.com/profile.php?id=100091895274172

Διάβασε όλες τις  ειδήσεις μας στο Google

Ειδήσεις

«Γίνε μέλος μας στο Instagram.»

Ποδόσφαιρο

«Γίνε μέλος μας στο TikTok.»

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3

Εξοπλισμός ποδοσφαίρου
Ειδήσεις

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Διαχείριση

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
Προηγούμενο59 ομάδες στη «μάχη» του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πειραιά «Ειρήνη Μαρινάκη»ΕπόμενοΣκληρή απάντηση της Ε.Π.Σ.Π. στο ΣΕΦ: «Η αλήθεια θα λάμψει στα δικαστήρια»