Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Σαλαμίνας “Γλυκιά Ζωή με δράση” ο Νικόλαος Σούτας.

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Σαλαμίνας “Γλυκιά Ζωή με δράση” την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2025, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό και ζεστασιά.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη Λαογραφική Στέγη Σαλαμίνας, με πλήθος κόσμου να γεμίζει την αίθουσα. Μεταξύ των καλεσμένων, παραβρέθηκε ο Νικόλαος Σούτας, Α’ Επικ. Βουλευτής στη Β’ Πειραιά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, μέσω αντιπροσώπου του, καθώς και μέλη της Δημοτικής Αρχής του νησιού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με θερμή υποδοχή από την Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Μαρία Μιχαήλ, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων ΗΛΙΑΔΗ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Θεώνης Μούλτου, που με τις ερμηνείες της προσέφερε μια μοναδική ατμόσφαιρα στην εκδήλωση.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαρά και συγκίνηση, καθώς οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τη νέα χρονιά και να ενισχύσουν την αλληλεγγύη και τη δράση του Συλλόγου.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΜε παρουσία δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου: 43 Χρόνια Λύκειο Ελληνίδων Σαλαμίνας – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.(φωτό)Επόμενο“Σαλαμίνιοι ζωγράφοι” : Ανέδειξε τη δημιουργικότητα και τη σύμπνοια των καλλιτεχνών του νησιού!(φωτό)