Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε τουρνουά συμμετείχε η Κ-6 των Νέων Δρ., δυο νίκες και δυο ήττες τα άλλα τμήματα

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισε το τμήμα των Κ-6 των Νέων Δραπετσώνας, στο τουρνουά που πήρε μέρος στην περιοχή των λιπασμάτων, με την συμμετοχή επίσης των ΑΣ Δραπετσώνας, ΑΣ Ποντίων και ΑΟΑΔ.

Ολες οι ομάδες αγωνίστηκαν σε 20λεπτους αγώνες, με τους πορτοκαλί να γνωρίζουν την ήττα 3-0 απο τον συμπολίτη ΑΣΔ, μετά να επικρατεί με 1-0 των ΑΣ Ποντίων και να αναδεικνύονται ισόπαλοι 0-0 με τον ΑΟΑΔ.

Το τμήμα Κ-10, επίσης πέτυχε μια μεγάλη νίκη επι του Παλαιού Φαλήρου με σκορ 1-2, όντας κιόλας πίσω στο σκορ.

Η Κ-12 του συλλόγου για την 2η αγωνιστική της ΕΠΣΠ δεν κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 4-2 απο τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ το δεύτερο τμήμα ”ρέφαρε” επικρατώντας με 3-0 του ΠΑΟ Ρούφ.

Τέλος, η Κ-14 αντιμετώπισε τους Λέοντες Καμινίων και μετά απο ένα ωραίο παιχνίδι, ηττήθηκε με 4-2.

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΈκτακτο: Η ΕΕΑ αποφάσισε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημαΕπόμενοΚοπή πίτας Νέων Δραπετσώνας (φωτορεπορτάζ)