Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο πρωτοπόρος Πυθαγόρας Περάματος επικράτησε με 4-0 του νεανικού Φαληρικού στο γήπεδο «Π. Νικολαΐδης», κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την άνοδό του στην Α’ Πειραιά. Η ομάδα του Μάνου Χαρόπουλου συνεχίζει την πορεία της με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν τον Πυθαγόρα μακριά από την εστία τους, παρά τη διαφορά δυναμικότητας. Η μαχητικότητα και το πάθος των παικτών του Φαληρικού έβαλαν δύσκολα στους φιλοξενούμενους, που δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Πυθαγόρας ανέβασε την απόδοσή του και βρήκε λύσεις. Το σκορ άνοιξε ο Καλλιόντζης στο 48’, δίνοντας το σύνθημα για την επιθετική αντεπίθεση της ομάδας του. Ακολούθησαν δύο γκολ από τον Γκανίδη (60’, 70’) και ένα από τον Γκόλγκαρη Θ. (65’), σφραγίζοντας τη νίκη με εντυπωσιακό τρόπο.
Την αναμέτρηση διεύθυνε ο διαιτητής Πουλόπουλος Δ., με το αποτέλεσμα να ενισχύει τη θέση του Πυθαγόρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Χιώτης, Χίντα(75′ Τζανετής), Αλιράι, Γκέγκα, Παρασκευόπουλος, Παπαφώτης, Παλληκαράς(75′ Λαζαρίδης), Τσουκαλάς(75′ Πουλής), Χατζηντεβές, Τόσκα(75′ Καναβάρος), Παπουτσόγλου(78′ Ζαμάγιας).
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Κρητικός, Μικρούλης(68′ Παναγιωτάκης), Ξηρός, Γκόλγκαρης Θ., Κάρλες, Ζαρίφης(33′ Παπαδάκης), Γαλανός, Παππάς, Γκανίδης, Στριγκώνης, Καλλιόντζης(72′ Ντούσκας).
Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑκαι τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ , στα https://peiraiotika.gr/
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/ με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.