Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κυρ. Βελόπουλος: Τραγικό να κάνει φιέστες ο πρωθυπουργός για το μετρό της Θεσσαλονίκης και την ίδια ώρα να πέφτουν γέφυρες στην πόλη

Σταθης Γίαπαππας
Σταθης Γίαπαππας
1' ανάγνωση

«Είναι πραγματικά τραγικό. Σε μια χώρα να κάνει φιέστες ο πρωθυπουργός για ένα μετρό, κουτσουρεμένο, εννέα χιλιομέτρων, και την ίδια ώρα να πέφτουν γέφυρες στην Θεσσαλονίκη και όλη η κυβέρνηση να τηρεί σιγή ιχθύος και ασυρμάτου, για να μη χαλάσουν φιέστα του αυτοκράτορα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κάνε like στη σελίδα μας στο https://www.tiktok.com/@stathisgiapappas3

Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Πώς σε έκανε να νιώσεις;

Μοιράσου το άρθρο
ΠροηγούμενοΣτο 0-0 Βόλος και Λαμία της 13ης αγωνιστικής.ΕπόμενοΕγκαίνια στο μετρό Θεσσαλονίκης με τα καλώδια έξω.