«Κυνηγητό» στον Πειραιά -Άνδρας με όπλο απείλησε 17χρονη κοπέλα

25

Αντιμέτωπη με έναν άνδρα που είχε εισβάλει στο σπίτι της, στην Καλλίπολη του Πειραιά βρέθηκε μια 17χρονη μαθήτρια, την ώρα που γύριζε από το σχολείο. Το κορίτσι μπήκε στο σπίτι, ο κακοποιός το αιφνιδίασε και μάλιστα το τραυμάτισε – ευτυχώς ελαφρά- με αιχμηρό αντικείμενο (γιαλί ή μαχαίρι, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα υποχρεώθηκε να δώσει περίπου 250 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι στον ληστή, ο οποίος είχε στο μεταξύ αρπάξει και κοσμήματα. Ο δράστης, αφού τραυμάτισε ελαφρά την κοπέλα ετράπη σε φυγή, ενώ φέρεται να είναι ένοπλος.

Αυτή την ώρα έχει σημάνει συναγερμός στην αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις έχουν σπεύσει στον Πειραιά προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ληστή.

Σημειώνεται ότι οι αρχικές πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές από την αστυνομία ανέφεραν ότι το θύμα της ληστείας ήταν μαθητής και στη συνέχεια διευκρινίσθηκε ότι επρόκειτο για μαθήτρια.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!