Κλειστά τα σχολεία στο Κερατσίνι – «Η πολιτεία να μας πει τι συμβαίνει»

22
Λύση στην έντονη δυσοσμία που παρατηρείται στις περιοχές του Κερατσινίου «Λιπάσματα», Χαραυγή και Ευγένια αλλά και του δήμου Πειραιά στο λιμάνι και τον Αγ. Διονύσιο, αναζητούν οι αρχές, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών.

«Εδώ και δυο χρόνια υπάρχει σοβαρό πρόβλημα», ανέφερε στον «Θέμα 104,6» ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.
«Η πολιτεία πρέπει να μας πει τι συμβαίνει. Υπάρχει έντονη δυσοσμία σε ολόκληρη την πόλη. Ή θα κλείνουμε σχολεία ή θα βρει τη λύση η πολιτεία. Δεν έχουμε βρει την αιτία. Αλλά μυρίζει», τόνισε.
Όπως είπε ο δήμαρχος, «δεν είναι μόνο η δυσοσμία, είναι και θέμα υγείας. Γίνονται μετρήσεις, πρέπει να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά προβλήματα. Να ψάξει την ΕΥΔΑΠ και την Ψυττάλεια. Να ψάξουν εταιρείες, με δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή».
Με απόφαση του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, κλειστές παραμένουν σήμερα ορισμένες σχολικές μονάδες της περιοχής.
Τα συγκεκριμένα σχολεία παραμένουν κλειστά για προληπτικούς λόγους εξαιτίας οσμών και ρύπανσης της ατμόσφαιρας που πιθανόν να επιβαρύνουν τους μαθητές.
Πρόκειται για τα παρακάτω σχολεία:
5ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου
1ο Νηπιαγωγείο Δραπετσώνας
2ο Νηπιαγωγείο Δραπετσώνας
3ο Νηπιαγωγείο Δραπετσώνας
13ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου
21ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου
1ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας
2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας
4ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας
5ο Γυμνάσιο Κερατσινίου
6ο Γυμνάσιο Κερατσινίου
1ο Γυμνάσιο Δραπετσώνας
2ο Γυμνάσιο Δραπετσώνας
4ο Λύκειο Κερατσινίου
1ο Λύκειο Δραπετσώνας
2ο Λύκειο Δραπετσώνας.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!