Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς από Φ. Σελίμη και «Άγιο Γεράσιμο » στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα (ΦΩΤΟ)(ΒΙΝΤΕΟ)

17

Μια ακόμα σημαντική κίνηση φιλανθρωπίας από τον πρόεδρο του Σωματείου Παραγωγών και εμπόρων Λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής « Άγιος Γεράσιμος» κ. Φίλιππο Σελίμη. Με πρωτοβουλία τους φορτηγό αυτοκίνητο παρέδωσε τρόφιμα βάρους 2 τόνων στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα παιδικής προστασίας. Συγκεκριμένα δόθηκαν φρούτα, λαχανικά, αυγά κρουασάν κ.α είδη , τα οποία θα μπορούσαν να ήταν πολύ περισσότερα αλλά τα ψυγεία του ιδρύματος δεν χωρούσαν κι άλλα πράγματα.

Κατά την παράδοση των τροφίμων το παρών έδωσαν ο ίδιος ο κ. Σελίμης που βοήθησε και στην εκφόρτωση , καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη του σωματείου «Άγιος Γεράσιμος».

Ο κ. Σελίμης ανταποκρίθηκε ακόμα μία φορά όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας

Όπως τόνισε ο ίδιος το σωματείο «Αγ. Γεράσιμος» βοηθάει οποίον έχει ανάγκη και η πρώτη μέριμνα του είναι να σκέφτεται πάντοτε τον συνάνθρωπο . Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί , σε παρόμοιες περιπτώσεις .

Να θυμίσουμε ότι πριν από 20 μέρες ο Φίλιππος Σελίμης και το σωματείο του πρόσφεραν 12 τόνους νωπά τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη.

  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1547913745317665

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!