Η βράβευση του κυρίου Φίλιππου Σελίμη στον τελικό Κυπέλου των Βετεράνων

20

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ εγκρίθηκε και πραγματοποιήθηκε η βράβευση του κυρίου Φίλιππου Σελίμη στον τελικό Κυπέλου των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Άλλη μια δράση της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά έδωσε το παρών, στους συνάνθρωπούς μας, με βασικό αρωγό της προσπάθειας αυτής ο κ. Φίλιππος Σελίμης ,ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών και εμπόρων Λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής « Άγιος Γεράσιμος».

Ο κύριος Φίλιππος Σελίμης ως προεδρος του Σωματείου Παραγωγών και εμπόρων Λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής « Άγιος Γεράσιμος» είναι ένας άνθρωπος που με το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. .

Ο εν λόγω σύλλογος ακολουθεί πορεία με συναίσθηση της κοινωνικής ευθύνης και τα μέλη του έχουν ως τώρα πραγματοποιήσει πάνω από 80 διανομές τροφίμων σε φορείς οι οποίοι επιτελούν κοινωνικό έργο στηρίζοντας τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Πρόκειται για μια αξιοπρόσεκτη και αξιέπαινη πρωτοβουλία η οποία επισφραγίζει την καθημερινή επαφή και ανθρώπινη σχέση μεταξύ των πωλητών λαϊκών αγορών και των χιλιάδων ανθρώπων τους οποίους εξυπηρετούν καθημερινά.

Αξιοσημείωτη η πρόσφατη δράση αυτών, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Ένωσης Συνδέσμου Βετεράνων Πειραιά και τα μέλη της , όπου παραδόθηκαν 12 τόνοι ολόφρεσκων προϊόντων μαναβικής στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη σε μια προσπάθεια για να βοηθηθούν άπορες οικογένειες .

Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν την ευχαριστία τους τόσο στον κύριο Φίλιππο Σελίμη που ανταποκρίθηκε χωρίς κανένα απολύτως ενδοιασμό όσο και στο σωματείο όπου δέχτηκαν την πρόσκληση των βετεράνων , κάτι άλλωστε που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!