Γ.Ιωακειμίδης: «Δεν είναι η στιγμή για εκμετάλλευση και επικοινωνιακού τύπου ?πρωτοβουλίες»»

25

 

«Τούτες οι στιγμές απαιτούν σεβασμό, περίσκεψη και σιωπή! Απαιτούν τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας, με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο προς όσους συνανθρώπους μας έχουν πληγεί από την καταστροφή, την απελπισία και τη δυστυχία» τονίζει ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΠΕΔΑ), δήμαρχος Νικαίας-Ρέντη , Γιώργος Ιωακειμίδης.

«Ακόμα μετράμε τους νεκρούς. Ακόμα γεμίζουν τα κρεβάτια των νοσοκομείων με συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη. Ακόμα τα σπίτια, οι ρίζες και οι κορμοί καπνίζουν» υπογραμμίζει ο κ. Ιωακειμίδης και προσθέτει: «Δεν είναι η στιγμή για εκμετάλλευση, επικοινωνιακού τύπου «πρωτοβουλίες», «ανακοινώσεις», «δηλώσεις» και «εμφανίσεις» που έχουν αποκλειστικό σκοπό την προσωπική προβολή. Όσοι υιοθετούν αυτές τις πρακτικές, ακροβατούν ανάμεσα στην προσβολή των νεκρών και στην ασέβεια όσων γλύτωσαν!».

Επίσης, αναφέρει ότι η ΠΕΔΑ και οι δήμοι της Αττικής βοηθούν τους πληγέντες δήμους «με σεβασμό, με διακριτικότητα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης».

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!