Φίλιππος Σελιμης και τόνους μαναβικής θα μοιράσει( ο Άγιος Γεράσιμο τον Σεπτέμβρη)

14

Πόσο μεγάλο είναι αυτό το σωμάτιο που με μπροστάρη τον Φίλιππο Σελιμη ετοιμάζει στης αρχές Σεπτέμβρη να μοιράσει τόνους τρόφιμα στον Ασπρόπυργο.

Ακόμα δεν γυρίσαμε από της δίκοπες και το Σωμάτιο Εμπόρων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής Άγιος Γεράσιμο δεν ξεχνά του συνανθρώπους που υποφέρουν και παλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί καθημερινά .

Αυτή η δράση από τη έχουμε πληροφορίες θα είναι πολύ μεγάλη με φρέσκα λαχανικά και ότι διαθέτουν η λαϊκές αγορές μέχρι και ψάρια πιστεύω θα έχουνε να μοιράσουν μαζί με τα τρόφιμα

Ο Πρόεδρος Φίλιππος Σελιμης όσο εμείς τον γνωρίζουμε και με όσα μας έχει πει όσο θα υπάρχει το σωμάτιο δεν θα σταματήσει πότε να βοηθάη τούς συνάνθρωπου μας με ένα δυνατό ΔΣ που είναι μια γροθιά.

Και ενώ όλα τα μελή μπορούνε εκείνη την ήμερα να ξεκουραστούν από την σκληρή δουλειά που κάνουν καθημερινά στης λαϊκές αγορές αυτή τα δίνουν άλλα για τον συνάνθρωπο
αυτό είναι να αγαπάς χωρίς να περιμένεις κάτι.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Αν σας άρεσε το άρθρο μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Κοινοποίηση το άρθρο, είναι απαραίτητο για εμάς !!! Σας ευχαριστούμε πολύ!